Nedelja, 15.03.2020.

22:04

Otkazan Dota 2 Minor u Splitu

Samo par dana nakon što je Valve potvrdio da će se četvrti Dota 2 Minor održati po drugu godinu zaredom u Splitu, stigla je informacija da će taj turnir biti otkazan, kao i EPICENTER Major, koji je trebao da se održi u Moskvi početkom maja.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Default images

Izvor: RUR Esports

Iako je OGA Pit Minor u Splitu trebao da se održi od 23-26. aprila, Valve je odlučio da je ovo najsigurnija opcija u ovom trenutku.

”Nakon pažljivog razmatranja trenutnog stanja i putanje Covid-19 (Korona virus) epidemije, kao i zdravstvene opasnosti koje bi stvorio turnir za sve zaposlene, takmičare i fanove, odlučili smo da otkažemo četvrti. Major/Minor u tekućoj DPC sezoni. Pratićemo razvijanje budućih dešavanja, pa ćemo kasnije utvrditi šta će tačno biti sa poslednjim Major turnirom u sezoni”, izjavio je Valve. Ovo je veliki udarac za naš region, u kojem retko dobijamo priliku da gledamo najbolje Dota 2 igrače. Ipak, zdravlje je sada ono što je najbitnije, tako da je Valve definitivno pravilno postupio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Žestoke borbe; Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

23:39

16.6.2024.

1 min

Podeli: