Sreda, 23.08.2023.

11:33

Vučić: Dužan sam Nemcima jedno izvinjenje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je dužan Nemcima jedno izvinjenje u vezi ubistva Olivera Ivanovića.

Izvor: B92

Vučić: Dužan sam Nemcima jedno izvinjenje
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ

On je rekao da smo od njihovih službi dobili uveravanja i dokaze da oni ne prikrivaju podatke u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

"Dužan sam Nemcima jedno izvinjenje, mi smo proveravali i razgovarali sa pripadnicima nemačke službe u prethodnih 20 dana, od tvrdnji Bratislava Gašića da prikrivaju ubice u slučaju Olivera Ivanovića, dobili uveravanja i dokaze da oni ne prikrivaju te podatke", rekao je Vučić novinarima u Ovči.

U svoje ime tražim da prihvate izvinjenje, poručio je Vučić.

"Mi mislimo da u nastavku naših akcija tim povodom i po tom pitanju, nadam se da ćemo doći i do konkretnih rezultata", dodao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: