Utorak, 14.02.2023.

13:22

Moldavija zatvorila vazdušni prostor

Vlasti Moldavije privremeno su zatvorile svoj vazdušni prostor iz bezbednosnih razloga, saopštila je kompanija "Air Moldova".

Izvor: Sputnjik

Moldavija zatvorila vazdušni prostor
Foto: Profimedia

Razlozi za zatvaranje nisu saopšteni.

"Trenutno je vazdušni prostor Moldavije zatvoren, čekamo obnavljanje letova. Današnji red letenja će biti izmenjen", saopštila je kompanija na svojoj Fejsbuk stranici.

Pres služba Međunarodnog aerodroma Kišinjev potvrdila je za Sputnjik da su letovi otkazani, ali su odbili da daju dodatne informacije.

Vlasti zemlje još nisu komentarisale situaciju. Nešto kasnije, Moldavija je ponovo otvorila vazdušni prostor za civilnu avijaciju, saopštile su moldavske vlasti. Kako navodi Rojters, vazduhoplovne vlasti saopštile su da će uskoro dati više informacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: