Mediji: Propao protest u Novom Sadu; opozicija nije uspela FOTO

Grupe na čelu sa bivšim gradonačelnikom Novog Sada Borislavom Novakovićem okupile su se ponovo u Novom Sadu, prenosi 24sedam.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2022.

20:38

Mediji: Propao protest u Novom Sadu; opozicija nije uspela FOTO
FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC/bs

Oni su blokirali raskrsnicu Bulevara oslobođenja i Pavla Papa i tom prilikom došlo je do nereda.

Demonstranti su na samom početku protesta pokušali da izazovu izbijanje prvog incidenta kada je jedan od demonstranata izazivao jednog od vozača, koji se mirno vratio u svoj automobil, navode mediji. Oni dodaju da on nije mogao da nastavi sa vožnjom jer su okupljeni seli na njegov automobil nedozvoljavajući mu da krene.
Pored Novosađana na protest su stigli i Beograđani, ali i ljudi iz unutrašnjosti Srbije, a prema proceni medija najmanje je bilo građana Novog Sada.

Demonstranti su na početku zaustavili saobraćaj u Bulevaru oslobođenja i time nastavili opozicionarsku tradiciju prema kojoj svaki put njihove grupice ugrožavaju građane i njihovo pravo na slobodno kretanja, navodi 24sedam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: