Priveden suprug Nensi Pelosi

Suprug predsedavajuće američkog Predstavničkog doma Nensi Pelosi, priveden je u subotu pod sumnjom da je vozio u alkoholisanom stanju.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 30.05.2022.

08:21

Priveden suprug Nensi Pelosi
EPA-EFE/ Tasos Katopodis / POOL

Priveden je u okrugu Napa u Kaliforniji, i kako navode, sumnja se da je učestvovao u sudaru dva vozila, saopštila je Saobraćajna policija Kalifornije.

Pol Pelosi (82) je odveden u pritvorski centar okruga Napa nakon što je optužen za dva prekršaja i njemu je određena kaucija od 5.000 dolara, prema podacima policije, ali on nije bio na spisku osoba koje su u pritvoru.

Saobraćajna patrola Kalifornije je saopštila da je Pol Pelosi vozio "porše" iz 2021. godine i da je u njegovo vozilo udarilo džip kojim je upravljao muškarac (48).

Niko nije povređen u udesu, dodala je patrola, a drugi vozač nije uhapšen.

Portparol Nensi Pelosi je rekao da ona neće komentarisati stvari koje su lične prirode, a koje su se dogodile dok je bila na istočnoj obali SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: