RHMZ: Stiže u četvrtak

U Srbiji će danas na severu zemlje i u Timočkoj Krajini biti pretežno sunčano, a u ostalim krajevima pre podne umereno i potpuno oblačno.

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

07:20

RHMZ: Stiže u četvrtak
Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Duvaće umeren, na istoku i na planinama povremeno i jak severozapadni vetar, a slab sneg očekuje se još ponegde u brdsko-planinskim predelima, saopštio je RHMZ.

Posle podne očekuje se smanjenje oblačnosti, a vetar će biti u slabljenju.

Najniža temperatura od minus 4 do jedan stepen, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano. Pre podne duvaće umeren severozapadni vetar koji će posle podne biti u slabljenju. Najniža temperatura od -3 do nula, najviša dnevna oko pet stepeni.

Prema izlgedima vreemna za narednih sedam dana, u sredu ujutro ponegde magla, danju pretežno sunčano. U četvrtak pre podne pretežno sunčano uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar.

Sredinom dana naoblačenje sa kišom zahvatiće severne, a posle podne i uveče i ostale predele uz pojačan severozapadni vetar i osetan pad temperature. Krajem dana i tokom noći kiša će preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima, uz istovremeni prestanak padavina u Vojvodini.

Zatim promenljivo oblačno i hladno, u brdsko-planinskim predelima ponegde uz provejavanje slabog snega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: