Detonacija u Zagrebu: "Eksplozija me je izbacila iz kreveta"

Iza stanara Ravnica u Zagrebu je buđenje iz noćne more. Pod još uvek neutvrđenim okolnostima jedna osoba ili više njihi raznela je bankomat.

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

08:48

Detonacija u Zagrebu:
Ilustracija: Deposit photos/emevil

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su prethodile stravičnoj eksploziji i kako bi se došlo do počinitelja za koje se još ne zna jesu li uspeli u svom lopovskom pohodu ukrasti novac ili ne.

"Malo posle 3 sata jutros je eksplodiralo nešto. Izbacilo me iz kreveta. Prozori su se tresli. Prvo sam pomislila potres, ali opet bilo je prebučno. Pogledala sam kroz prozor i ništa se vidjelo nije. Nego su se čuli glasovi ljudi s prozora koji su se isto probudili i koji su rekli da je dolje nešto bilo u Konzumu. Raznesen bankomat, sramota", kaže za Jutarnji jedna stanarka zgrade.

Drugi sused kaže da je načuo da su onesposobili kameru pa da cela akcija nije snimljena.

Iz PU zagrebačke kažu da je oko 3.10 sati došlo do oštećenja bankomata u Ulici Slavoljuba Bulvana zasad nepoznatim eksplozivnim sredstvom.

Uviđaj i kriminalističko istraživanje su, dodaju, u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: