TV Prva na Jarinju: Spremni su na sve VIDEO/FOTO

Ne smiruju se tenzije na tzv. Kosovu posle odluke prištinskih vlasti da skidaju srpske registarske tablice prilikom ulaska na tu teritoriju.

Izvor: B92, Prva TV

Utorak, 21.09.2021.

19:17

TV Prva na Jarinju: Spremni su na sve VIDEO/FOTO
Foto: Printskrin/Prva TV

Blokirani su prelazi, građani su u mirnom protestu.

Reporter Televizije Prva Bratislav Ilić, koji se nalazi na administrativnom prelazu Jarinje, kaže da je dan protekao mirno, ali napeto. "Dan je protekao mirno, ali napeto, građani su spremni da dane provetu ovde. Situacija je druge noći slična kao i sinoć. Barikada koja je postavljena od kamiona i automobila na putu Jarinje–Leposavić duga je više od tri kilometra", kazao je Ilić. Kazao je da je promenjena postava specijalaca. "Srbi su sinoć stavili transparent 'Dobro došli u Zajednicu srpskih opština' pozivajući na taj način Brisel da ispune svoje obaveze". Ilić je još jednom naglasio da su građani spremni na sve, pa i da mesecima ostanu na administrativnom prelazu. Opširnije u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: