Novo upozorenje RHMZ FOTO

Republički hidrometeorološki zavod Srbije na svom sajtu postavio upozorenje za Srbiju, koje se odnosi na dane pred nama.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 28.06.2021.

10:59

Novo upozorenje RHMZ FOTO
Ilustracija/Depositphotos/VladisChern

Naime, kako stoji na sajtu RHMZ, izdato je upozorenje za 29.6. i 30.6. zbog veoma visokih temperatura, koje će se dići i na 38. podeljak.

Za te dane upaljen je narandžasti meteo-alarm za celu teritoriju Srbije.

Za utorak se prognozira da najniža temperatura bude od 14 do 23 C, a najviša od 35 do 38 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu suncano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura 23 C, a najviša 37 C.

Izgledi vremena za sedama dana - do 6. jula: U sredu pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 35 do 38 C.

U četvrtak osveženje za pet do osam stepeni, a zatim do kraja perioda najviše vrednosti uglavnom od 27 do 30 C, uz promenljivu oblačnost i sporadičnu pojavu kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.
Screenshot RHMZ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: