Buktinja na putu kod Čačka FOTO

U selu Vranići kod Čačka na putu koji vodi ka Gornjoj Gorevnici došlo je do saobraćajne nezgode, kada se zapalio automobil u pokretu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.05.2021.

12:11

Buktinja na putu kod Čačka FOTO
Foto: RINA

„Prolazili smo tom deonicom i videli vatru kako bukti iz automobila. Na licu mesta bile su vatrogasne ekipe koje su pokušavale da obuzdaju plamen“, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Pretpostavlja se da je do požara došlo usled neispravnih električnih instalacija na vozilu i to nije neobična pojava na putevima.

„Do takvih havarija češće dolazi ukoliko vozilo ima benzinski motor. Dešava se da izgori neko crevo i potom brzo plane. Kod automobila sa dizel motorom retko se dešavaju ovakve situacije, samo ukoliko zapuši dpf filter. Retko, ali može se desiti, da usled nepravilnosti eksplodira i akumulator. Zato je jako važno redovno servisirati vozila“, kažu u automehaničarskoj radnji.

U saobraćajnoj nezgodi u Vranićima nije bilo povređenih lica, a pričinjena je veća materijalna šteta.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: