Još jedan protest zbog prebijanja srpskog mladića

Ispred policijske stanice u Gračanici danas je održan četvrti protest građana nezadovoljnih načinom na koji se vodi istraga prebijanja mladića L.D.

Izvor: B92

Subota, 17.04.2021.

13:50

Još jedan protest zbog prebijanja srpskog mladića
lajo_2/depositphotos

Otac mladića koga su pretukla trojica Albanaca ponovio je zahtev da slučaj preuzme regionalna policija zbog, kako je naveo, nesavesnog vođenje istrage policajaca u Gračanici.

On je apelovao na direktora kosovske policije da smeni rukovodstvo policijske stanice u Gračanici, prenosi Kosovo onlajn.

L.D. (19) iz Gračanice su 13. aprila napala i pretukla trojica Albanaca ispred Centra građanske energije.

Napad na mladića se dogodio na 50 metara od njegove kuće, kada su iz automobila koji je, prema navodima njegovog oca, došao iz pravca Prištine izašle tri osobe i počele da psuju i viču na albanskom jeziku "privatni posed".

Policija je pokrenula istragu i ispitala Albance koji su pretukli mladića, a nakon toga ih pustila na slobodu.

Komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković rekao je da je u pitanju bila tuča i nesporazum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: