Ministar zabrinut: Sve mora da ima granice, a ovde je granica pređena

Funkcioner SPS i ministar prosvete Branko Ružić reagovao je danas na napise u pojedinim medijima, u kojima se on dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.03.2021.

16:26

Ministar zabrinut: Sve mora da ima granice, a ovde je granica pređena
FOTO TANJUG/ZORAN ZESTIC/ bs

On je rekao da su takvi navodi veoma opasne insinuacije i predstavljaju svesno kriminalizovanje njega lično.

"Teži se senzacionalizmu, ali sve mora da ima granice, a ovde je granica pređena. To može da ugrozi moju bezbednost i bezbednost moje porodice", rekao je Ružić za portal Nova.rs.

Kako je rekao, objavljivanje takvih insinuacija bilo bi smešno, da nije opasno.

"Čvrsto podržavam borbu države protiv organizovanog kriminala, a svako ko je napravio neko krivično delo treba da odgovara", rekao je Ružić.

Jedan tabloid objavio je fotografiju Ružića s grupom ljudi, među kojima je i ubijeni pripadnik Škaljarskog kriminalnog klana Damir Hodžić, a objavljeni su i navodni transkripti razgovora Veljka Belivuka sa bivšim potpredsednikom FK Partizan Vladimirom Vuletićem, u kojem Vuletić spominje Ružića u kontekstu održavanja okruglog stola na Zlatiboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: