Ponedeljak, 01.02.2021.

19:56

Direktan sudar kod Vršca, poginuo mladić

F. R. (19) iz Vršca poginuo je na izlazu iz tog grada ka Plandištu kada je BMW iz suprotnog smera prešao u njegovu traku i udario automobil kojim je upravljao.

Izvor: B92

Direktan sudar kod Vršca, poginuo mladić
Foto: Shutterstok/Dmitry Kalinovsky

Njegov suvozač (22) je prošao sa lakšim telesnim povredama, dok je vozač automobila, dvadesetpetogodišnji mladić iz Vršca, zadobio teške telesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila u blizini Vršačkih ritova.

Zbog sumnje da je danas na putu Vršac-Plandište izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek poginulo biće podneta krivična prijava protiv dvadesetpetogodišnjeg muškarca iz Vršca, saopštila je Policijska uprava Pančevo.

Sumnja se da je osumnjičeni prešao autom marke BMW na suprotnu stranu kolovoza i udario u vozilo marke „mercedes" koje se kretalo iz suprotnog pravca.

U sudaru je poginuo devetnaestogodišnji vozač „mercedesa", dok je njegov suvozač dvadesetogodišnjak zadobio lake telesne povrede.

Protiv osumnjičenog, koji je i sam zadobio teške telesne povrede, krivična prijava će biti podneta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: