Sprečene likvidacije u Crnoj Gori - mete bile na aerodromu u Tivtu

Specijalni državni tužilac Crne Gore Saša Čađenović kazao je da je 22. januara jedna osoba trebalo da bude ubijena u Podgorici, a dve na Aerodromu u Tivtu.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

12:35

Sprečene likvidacije u Crnoj Gori - mete bile na aerodromu u Tivtu
Foto: Shutterstok/ChiccoDodiFC

Kriminalni plan organizacije je bio da u Podgorici izvrše ubistvo tako što bi bio aktiviran eksploziv ispod automobila u pokretu i to na semaforu.

Tužilac Čađenović je kazao da je realizacija ovog kriminalnog plana prekinuta u trenutku izvršenja krivičnog dela.

"Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su 27. januara tri osobe koje su prenosile plastični eksploziv velike razorne moći. Slobode su lišeni T.H. M.M. i I.D. Eksploziv je pronađen u vozilu M. M.", rekao je on.

Ova grupa je nameravala da izvrši likvidaciju u Baru.

On je ponovio i detalje iz istrage o hapšenju u Budvi osumnjičenih S. S. i I. L., za koje se veruje da je u jednom lokalu u Budvi trebalo da ubiju Marka Ljubišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: