Pritvor muškarcu koji je pucao na Karaburmi i u Mirijevu

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za J. N., osumnjičenog za pucnjavu u Mirijevu i na Karaburmi u ponedeljak uveče.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.12.2020.

16:24

Pritvor muškarcu koji je pucao na Karaburmi i u Mirijevu
Foto: Depositphotos/jinga80

Pritvor mu je određen zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom roku, precizirala je za Tanjug portparolka suda Tatjana Tešić.

Na ovu odluku suda, koja je doneta u sredu, danas je izjavljena žalba.

J. N. se inače na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem.

Uhapšen je u akciji Interventne jedinice policije iste večeri nakon pucnjave, kada je kod njega pronađen pištolj, za koji nije imao dozvolu.

Tužilaštvo je tražilo da se nad njim obavi neuropsihijatrijsko veštačenje, a tereti ga za krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti.

J. N. je u ponedeljak, kako se sumnja, oko 19.30 časova na Karaburmi u Ulici Bore Vukumirovića iz automobila "reno laguna" ispalio više projektila u pravcu parkiranog vozila marke "mercedes".

Zatim je oko 21 čas, kako se sumnja, u Mirijevu, u Ulici Matice srpske, ponovo ispalio više projektila u vazduh.

Istraga treba da utvrdi motive njegovog pucanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: