Vučić: Uvek ćemo biti uz kineski narod

Predsednik Srbije nastavio je u petak u Minhenu bilateralne susrete sa svetskim zvaničnicima razgovorom s predstavnicima Forin ofisa i Atlantskog saveta.

Izvor: B92

Petak, 14.02.2020.

16:51

Vučić: Uvek ćemo biti uz kineski narod
Foto: Screenshot/Instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić je prvo razgovarao sa izvršnim direktorom Atlantskog saveta Dejmonom Vilsonom, a potom se sastao sa političkim direktorom u Forin ofisu Ričardom Murom, objavljeno je na profilu "Budućnost Srbije AV na Instagramu".

Vučić se u okviru 56. Minhenske bezbdnosne konferencije sastao i s ministrom spoljnih poslova Kine Vangom Jijem i poručio da će Srbija biti uz kineski narod.

"Uvek ćemo biti uz kineski narod i uvek ćemo biti zahvalni predsedniku Siju za sve što ste učinili za naš narod", rekao je Vučić, objavljeno je na profilu na Instagramu.

Predsednik SrbIje je u četvrtak rekao da će sastanak sa ministrom spoljnih poslova Kine, u okviru Minhenske bezbednosne konferencije, biti neverovatna čast za Srbiju, pošto je Vang imao veliki broj zahteva za bilateralu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: