Autobus sleteo sa puta kod Podujeva

Autobus autoprevoznika "Adio turs", koji saobraća na relaciji Niš - Gračanica, sleteo je sa magistralnog puta nedaleko od mosta u selu Lužane kod Podujeva.

Izvor: B92

Subota, 18.01.2020.

13:30

Autobus sleteo sa puta kod Podujeva

Iz službe Hitne pomoći u Lapljem Selu potvrdili su za Kosovo Onlajn da su sinoć obavešteni o izletanju autobusa kod Lužana, ali da nije bilo poziva za izlazak na teren.

Na odeljenju Hirurgije KBC Priština - Gračanica jutros nisu mogli da potvrde da li su sinoć imali prijem povređenih putnika.

Autbus “Adio Tursa” je prednjom stranom sleteo s desne starne puta, pretpostavlja se zbog proklizavanja usled mokrog kolovoza, slabe vidljivosti i magle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: