Policajac upucao migranta. Ko je kriv? - "Migrant"

Hrvatski policajac je juče upucao migranta. Iz policije su javili da je došlo do incidenta jer je migrant pružao aktivan otpor. Migrant je lakše ranjen.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.11.2019.

12:23

Policajac upucao migranta. Ko je kriv? -
Ilustracija: Depositphotos/pio3

Policijski službenici su tokom sprovođenja pojačanih aktivnosti na suzbijanju nezakonitih migracija i prevenciji imovinskih delikata u području Mrkopolja zatekli grupu nepoznatih osoba, navedeno je u saopštenju.

"Tokom policijskog postupanja, jedna od zatečenih osoba, u nameri da spreči policijskog službenika u obavljanju službene radnje, pružala je aktivan otpor i na taj način svojim delovanjem prouzrokovala pucanj iz vatrenog oružja policijskog službenika, pri čemu je došlo do posledičnog zadobijanja povreda", piše u saopštenju policije u koje je hrvatski portal Indeks imao uvid.

Povređenoj osobi je odmah pružena hitna medicinska pomoć. Prema prvim neslužbenim informacijama, radi se o "lakšoj povredi".

Još se utvrđuju sve okolnosti pod kojima se događaj desio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: