Ministar odbrane hitno napustio sednicu: Situacija je ozbiljna, Vučić skuplja informacije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da je u poslednjih 24 sata, uz načelnika VBA generala Đuru Jovanića, imao više razgovora s Vučićem.

Izvor: B92

Sreda, 20.11.2019.

12:19

Ministar odbrane hitno napustio sednicu: Situacija je ozbiljna, Vučić skuplja informacije
Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Prema njegovim rečima, do sutra se očekuje više informacija o navodnoj špijunskoj aferi.

"Vrhovni komandant prikuplja informacije i očekujem da u toku sutrašnjeg dana pozove i okupi sve šefove obaveštajnih i kontraobaveštajnih službi, kao i načelnika generalštaba VS", kazao je Vulin.

"Situacija je ozbiljna i vrhovni komadant će zaključke doneti posle podrobnog i strpljivog razmatranja", rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin za Tanjug, odgovarajući na pitanje šta može da kaže o navodnoj špijunskoj aferi.

"A ono što bih lično dodao je da za mene postoje neke stvari koje su nesporne, ali sam siguran da se iza zavese krije i pokušaj udaljavanja Srbije od politike vojne neutralnosti. Verujem u pravednost, pronicljivost i nezavisnost Alksandra Vučića u donošenju odluka", rekao je za Tanjug ministar Vulin.

Tanjug je preneo i da je Vulin hitno napustio sednicu Skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: