Uhapšen radnik EPS-a, nelegalno ugrađivao brojila

Uhapšen radnik EPS Distribucije iz Ogranka Banovo brdo jer je zloupotrebio službeni položaj i domaćinstvima ugrađivao brojila mimo procedure i prijavljivanja.

Izvor: B92

Petak, 19.04.2019.

10:31

Uhapšen radnik EPS-a, nelegalno ugrađivao brojila
Ilustracija: Thinkstock

Kako je saopštila Elektroprivreda Srbije, uhapšeni je za ugrađivanje brojila uzimao novac, dovodeći građane u zabludu da se radi o novčanom iznosu troškova prijave i ugradnje.

On je otkriven posle prijave pojedinih korisnika da im ne stižu računi za utrošenu električnu energiju, dok je većina takvih zloupotreba otkrivena kroz postupak kontrole na terenu.

Konačan broj nezakonito ugrađenih brojila biće utvrđen po okončanju kontrole na terenu, naveo je EPS.

JP EPS zahvaljuje na efikasnom delovanju i odličnoj saradnji Odeljenju za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije i Posebnom odeljenju za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: