Pucnjava u centru Beograda, ubijen muškarac

U pucnjavi koja se dogodila u Crnogorskoj ulici u Beogradu ubijen je muškarac (37). Nezvanično, ubijen je Luka Radulović poznat po "slučaju bentli".

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 18.04.2018.

07:28

Pucnjava u centru Beograda, ubijen muškarac
Foto: Thinkstock

Kako je ranije potvrdila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, pucnjava se dogodila u 01.22 sati u Crnogorskoj ulici broj 8, u blizini Brankovog mosta.

On je sa teškom povredom prebačen na reanimaciju u Urgentni centar, međutim preminuo je u bolnici.

Kako nezvanično saznajemo, ubijen je Luka Radulović, koji je radio kao obezbeđenje kluba "Nana", a koji je u medijima poznat i kao jedan od trojice muškaraca iz "bentlija“, koji su u septembru prošle godine uhapšeni zbog presecanja kolone predsednika Srbije.

Ubrzo posle tog incidenta su uhapšeni i određen im je pritvor, ali su 20 dana kasnije pušteni. Protiv njih je kasnije podignuta i optužnica.

Kako javlja naš reporter, do pucnjave je došlo nakon rasprave, Radulović je teško ranjen, a preminuo je u bolnici. Za napadačem se i dalje traga, a prema nekim informacijama, on je imao pomagače, koji su se nakon pucnjave udaljili kolima.

Beogradski medij naveo da je do pucnjave došlo zbog prodaje narkotika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: