Ogradio deo ulice: "Opština uzela, a nije platila" VIDEO

Muškarac iz Vranja pre nekoliko meseci ogradio je deo ulice jer mu, kako kaže, opština ni posle nekoliko godina nije isplatila oduzeto zemljište.

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2018.

18:05

Ogradio deo ulice:

Betonsko postolje, metalni stubići i lanci na nedavno asfaltiranoj Ulici Branka Ćopića u Vranju – vlasnik ograđenog zemljišta radi u Austriji, a njegov sin kaže da je spreman za dogovor.

“Opština je ostala dužna, nije naplaćeno ništa. Moj otac je rekao da hoće dogovor, bio je u opštini da to reguliše, ali oni nisu hteli”, kaže on.

Ulica je duga 200 metara, ima 12 kuća i široka je tačno šest metara, a vlasnici tvrde da je privatna parcela širine četiri metra.

Komšije kažu da je opština još nekim vlasnicima ostala dužna za oduzeto zemljište.

U odeljenju za inspekcijske poslove u Vranju rečeno nam je da su stubići postavljeni na privatnom posedu, iako je ulica asfaltirana.

Kako se navodi, eksproprijacija je izvršena, ali grad nije isplatio vlasnika, zbog čega saobraćajna inspekcija ne može da skloni stubiće.

Opširnije u video prilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: