AMSS upozorava da ima poledice na putevima, oprezno

Saobraćaj se u Srbiji odvija po mokrim kolovozima na kojima je moguća poledica zbog jutarnjeg mraza dok je vidljivost smanjena zbog magle i sumaglice.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.12.2017.

07:01

AMSS upozorava da ima poledice na putevima, oprezno
Ilustracija: Thinkstock

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta. Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, kažu iz AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP Putevi Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Od 1. novembra do 1. aprila vozila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica.

Do 10. decembra izvodiće se radovi na asfaltiranju i popravci oštećenja na kolovozu na putu Umka – Obrenovac, a za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz odgovarajuću saobraćajnu signalizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: