Zbog smrtonosnog udesa dve smene i jedna manja plata

Zbog nedovoljne kontrole signalizacije na putu Ub-Lajkovac, na kojoj je u udesu dvoje ljudi stradalo, podeljena su dva otkaza i novčana kazna, pišu "Novosti".

Izvor: B92

Sreda, 15.11.2017.

12:05

Zbog smrtonosnog udesa dve smene i jedna manja plata
Foto: Thinkstock

Dva radnika Javnog preduzeća "Putevi Srbije" dobila su otkaz, a tehničkom direktoru će plata biti umanjena za 20 odsto u naredna tri meseca, saznaje list.

Oni su kažnjeni zbog nedovoljne kontrole postavljene signalizacije na deonici Ub-Lajkovac, na kojoj je u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko dana život izgubilo dvoje ljudi.

Nadležni u "Putevima" su kaznili zaposlene u okviru interne kontrole po nalogu ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović.

Istovremeno, policija i tužilaštvo rade na otkrivanju počinilaca koji su uklonili betonsku prepreku na ulasku na deonicu koja je zatvorena za saobraćaj.

Dve osobe su stradale, a jedna je teško povređena u nesreći u ranim jutarnjim časovima prošlog vikenda, kada je vozilo udarilo u betonsku prepreku na kraju nezavršene deonice auto-puta.

Prema prvim informacijama, vozilo u kom su se vozila tri starija muškarca ušlo je sa puta na deonicu koja nije bila jasno obeležena i koja je trebalo da bude zatvorena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: