Vučić poručio đacima: Znanje vam niko ne može oduzeti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio u razgovoru sa učenicima Tehničke škole u Majdanpeku da im znanje niko ne može oduzeti.

Izvor: B92

Petak, 01.09.2017.

07:05

Vučić poručio đacima: Znanje vam niko ne može oduzeti
Tanjug

Vučić je učenicima Četvrtog razreda Tehničke škole, ekonomski smer, rekao da je država uložila 1,2 miliona evra u zgradu škole, i poručio im da izaberu sami šta će da studiraju.

Kaže da je čuo u Engleskoj da 40 odsto motivacija učenika može biti veća kada je škola lepo opremljena i kada uče iz kvalitetnih udžbenika. Rekao je mladima i da razmišljaju kako mogu da doprinesu društvu i dodao da su obično najbolja rešenja ona koja zahtevaju mnogo truda i rada, a ne laka.

Na zgradi u kojoj se nalaze Tehnička škola i Gimnazija "Mile Arsenijević Bandera" urađena je fasada, zamenjena kompletna stolarija, nabavljena nova oprema i inventar, a zamenjen je i sistem grejanja pa će se učenici ubuduće, umesto na mazut, grejati na pelet.

U holu škole postavljena je izložba fotografija koja prikazuje kako je škola izbgledala ranije.

Obe škole pohađa ukupno oko 400 učenika.

Inače Vučić je seo u zadnju klupu kada je došao da razgovara sa učenicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: