Jovanov: Najveća kriminalna banda je u okruženju Jeremića

Najveća kriminalna banda u Srbiji je u okruženju Vuka Jeremića, saopštio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.03.2017.

22:06

Jovanov: Najveća kriminalna banda je u okruženju Jeremića
Foto: Tanjug, arhiva

"Braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i celokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić", piše u saopštenju.

Jovanov dodaje da je Jeremić verovatno "pobesneo" zato što je srpska policija izvršila rekordnu zaplenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli.

"Isti taj Jeremić bio je saučesnik u 16-godišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i deca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htele da prave državu", ističe se u saopštenju.

Umesto što laže i izmišlja, Jeremić bi najzad mogao da kaže ko mu je dao ogromne pare za kampanju i šta od njega traži zauzvrat, dodao je Jovanov.

"Možda bi to dalo odgovor i zašto su najveći kriminalci u njegovom okruženju", zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: