"Otkriti ko stoji iza napada na Milenović"

Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tatjana Babić izjavila je da je dobro što nadležni državni organi utvrđuju činjenice povodom nedavnih napada.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.11.2015.

00:35

Default images

Napadnuta je članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović, kako kaže Tatjana Babić potrebno je što pre utvrditi motive i razloge tog napada.

"Nama u agenciji napad na Miroslavu Milenović ne izgleda kao slučajnost, jer je pre samo tri meseca napadnut i saradnik Saveta Ivan Ninić", navela je Babić, a prenosi RTV.

Ona je apelovala da se oba slučaja što pre reše i da se utvrdi ko stoji iza napada.

"Svi u Srbiji, a posebno mi koji se bavimo borbom protiv korupcije, moramo da se osećamo slobodno da možemo da iznosimo i kritičko mišljenje, a da to ne bude shvaćeno kao nekakav napad", kazala je Babić.

Predsednik Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Zoran Stojiljković podsetio je i na napad na dekana Fakulteta političkih nauka Iliju Vujačića.

On je ocenio i da u Srbiji postoji "čudan scenario", po kojem za nekoliko stotina evra mogu da se angažuju batinaši i da se istragom nikada ne utvrde nalogodavci napada.

Odbor Agencije za borbu protiv korupcije održao je danas redovnu sednicu u Skupštini Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: