SNS: I DS da kapariše u BG na vodi

Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić poručio je članovima DS da "kaparišu stanove u novim zgradama", kako bi vratili deo novca državi koji su ranije akumulirali.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2015.

14:43

Default images
Foto: Tanjug

U odgovoru Balši Božoviću, koji je projekat "Beograd na vodi" nazvao prevarom veka, Jovičić je naveo da će vreme pokazato "ko će i na koji sud ići".

"DS je već pala na sudu političke odgovornosti, a i Palatu pravde vaši visoki članovi posećuju često, doduše, ne svojevoljno. Šteta što ne postoji i neki sud ljudskog neznanja i zlobe", naveo je Jovičić.

Kako je dodao, mučno je slušati kako demokrate govore o prevari veka, optužujući ih da su "otele i proćerdale deceniju naroda i države" i "razdelile između sebe www.b92.net/info/vesti/index.phpevre i kvadrate".

Jovičić navodi da se DS u Beogradu može podičiti samo "smrdljivim zgradama", koje moraju da se ruše, objektima koji tonu, jer su podignuti na podzemnim vodama, najskupljim mostom ikada podignutim, poslednjim mestom u svetu po vremenu potrebnom za dobijanje građevinske dozvole

"Mučno je slušati kad neko, ko je izdavao samo 40 građevinskih dozvola godišnje u jednom Beogradu, govori kako se brine jer se ne gradi dovoljno u našem gradu. Nije istina da je samo ovaj investitor povlašćen. Za nas su povlašćeni svi investitori koje žele da ulažu i grade u Srbiji. Jer oni tome služe, da zajedno sa nama grade Srbiju, a ne da ih neko reketira i zavlači", naveo je Jovičić u pisanoj izjavi.

Dodao je i da DS treba da nauči šta je "revolving".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: