Goran Ješić prešao u DS

Gradonačelnik Inđije Goran Ješić danas je prešao u Demokratsku stranku.

Izvor: B92

Utorak, 31.10.2006.

11:13

Default images

On kaže da je to uradio zato što je DS "jedina ozbiljna demokratska partija koja može da nastavi reforme u Srbiji". Na konferenciji za novinare DS-a, Ješić je rekao da se u tu stranku učlanio danas zato što je usvojen novi ustav i time "otvorena nova stranica u političkoj istoriji Srbije".

Ješić je naglasio da nije glasao za ustav na referendumu i da se zato javnosti obraća danas, a nije to učinio pre, jer smatra da samo DS može da primeni model njegove Inđije na celoj teritoriji Srbije.

Potpredsednik DS-a Bojan Pajtić rekao je da je Ješić uspeo da modernizuje lokalnu administraciju i reformiše je, da je doveo najveći broj investicija u Srbiji po broju stanovnika u opštini, kao i da sva javna preduzeća u Inđiji funkionišu.

Ješić je bio zamenik predsednika GSS-a, a letos je podneo ostavku na to mesto i izašao iz stranke. Tada je predsednicu GSS-a Natašu Mićić optužio da vodi politiku utapanja te stranke u Liberalno-demokratsku partiju.

Ješić je, kao nezavisni poslanik u Skupštini Vojvodine, iz Poslaničkog kluba Zajedno za Vojvodinu, čiji je nosilac Liga socijaldemokrata Vojvodine, prešao u Poslanički klub DS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: