MUP pomaže promeni vlasti u Surčinu

Predsednik Opštine Surčin Vojislav Janošević i novo rukovodstvo iz DS-a su uz pomoć policije ušli u prostorije opštine Surčin

Izvor: B92

Petak, 16.12.2005.

16:21

Default images

U saopštenju Demokratske stranke se navodi da ni posle odluke Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, kojom je ozvaničen izbor nove vlasti u Surčinu, bivši radikalski predsednik Rajko Matović nije hteo da preda ključeve opštinskih prostorija, tako da su novi organi SO Surčin bili prinuđeni da u prisustvu komisije promene postojeće brave i izrade nove ključeve.

"Gradski odbor DS Beograd zapanjen je ponašanjem Srpske radikalne stranke, koja nije spremna da se suoči sa gubitkom vlasti u Surčinu", kaže se u saopštenju.

Prethodno su lokalnu vlast u Surčinu potresale tuče i blokade opštinske zgrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: