Sahrana posmrtnih ostataka Gogića

Na pravoslavnom groblju u Prištini biće sahranjeni Živko i Slavko Gogić iz Sredske kod Prizrena, ubijeni 1999. u selu Tuses.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.06.2005.

15:11

Default images

Obdukcija je izvršena 2000. godine, a njihova tela su identifikovana 18. maja 2005. godine, rekao je Beti šef Biroa Koordinacionog centra za ekshumaciju i identifikaciju Slaviša Dobričanin. Obdukcijom je utvrđeno da su Gogići ubijeni vatrenim oružjem iz neposredne blizine, rekao je Dobričanin.

On je rekaoda će se na groblju u Podgorici biti sahranjena dvojica nealbanaca, Gani Hajrizaj iz sela Maznić kod Dečana i Safet Azemi iz Kosovske Mitrovice. Hajrizaj je ubijen 1999. godine u svom selu, vatrenim oružjem. Azemijevi posmrtni ostaci ekshumirani su sa muslimanskog groblja na brdu Dragodan kod Prištine. On je takođe ubijen vatrenim oružjem, rekao je Dobričanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: