DELEGACIJA SNV-a POSREDOVALA U STRPCU

Izvor: B92

Nedelja, 02.07.2000.

22:03

Default images
Delegacija Srpskog nacionalnog veca Kosova, koju predvode Rada Trajkovic, Randjel Nojkic i Dragan Velic, u nedelju je, u nameri da posreduje u sporu izmedju brezovickih Srba i americkog Kfora, posetila Srbe u Strpcu i urucila im lekove. Kako saopstava SNV, u Strpcu je organizovan sastanak sa administratorom za Brezovicu Zorzom Fejom, lokalnim sefom policije Ujedinjenih nacija i komandantima lokalnog poljskog Kfora, prenosi Beta. Konvoji iz Strpca koji su tamosnje Srbe prevozili do Vranja i gradova centralne Srbije, bice obnovljeni, saopstila je Informativna sluzba Srpskog nacionalnog veca Kosova i Metohije, posle razgovora clanova veca sa predstavnicima civilne i vojne misije.

U medjuvremenu je predsednik Srpske narodne skupstine Kosova Polja Svetislav Grujic rekao agenciji Srna da je veceras oko 20.00 casova obavesten da konvoji Srba, koji su polazili iz Kosova Polja svakog ponedeljka i petka, u ponedeljak nece imati pratnju medjunarodnih snaga i da mu nisu poznati razlozi odbijanja pratnje. Grujic je dodao kako je zamoljen da obavesti Srbe da konvoj nece krenuti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: