RIK: Pravila o izborima na Kosovu

Republička izborna komisija usvojila je pravila o sastavu te komisije za sprovođenje izbora za odbornike u skupštine opština sa Kosova i Metohije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2008.

09:21

Default images

Predviđeno je da RIK sprovodi izbore za odbornike u skupštinama opština na Kosovu i za odbornike u Skupštini Prištine, u posebnom sastavu koji se obrazuje za svaku opštinu i koji čine stalni i prošireni sastav. RIK je, takođe, usvojio izborne liste Srpske radikalne stranke za odbornike u skupštinama opština Kosovska Mitrovica i Zvečan.

Odluku o sprovođenju lokalnih izbora na Kosovu 11. maja RIK je doneo pre desetak dana. UNMIK se protivi tome da vlast u Beogradu sprovodi lokalne izbore na Kosovu, uz obrazloženje da bi to predstavljalo kršenje Rezolucije 1244.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: