"DOS SNOSI ODGOVORNOST AKO ZAKON NE BUDE USVOJEN“

Izvor: B92

Nedelja, 17.06.2001.

17:38

Default images
Premijer Srbije Zoran Djindjic rekao je u nedelju u Beogradu da ce Demokratska opozicija Srbije snositi odgovornost ukoliko Skupstina SR Jugoslavije u cetvrtak ne usvoji zakon o saradnji sa Haskim tribunalom, javlja SRNA. Djindjic je novinarima rekao da ne moze sa sigurnoscu prognozirati sta ce se tacno desiti ali da su izgledi pola-pola. "Ne bih se kladio ni na jednu opciju, ali ako zakon ne bude usvojen, onda je odgovoran DOS. Politicari ne mogu da se skrivaju iza procedura, moraju resavati probleme", rekao je on. "Moramo reci, preuzimamo odgovornost sto ce naredne generacije placati desetine milijardi maraka ili da kazemo - preuzimamo odgovornost da se to ne desi. Svako mora da se izjasni za koju je alternativu", rekao je Djindjic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: