IGIC: PREDLOG ALBANACA SA JUGA SRBIJE NE TREBA PRIHVATITI

Izvor: B92

Subota, 03.03.2001.

18:00

Default images
Potpredsednik Socijalisticke partije Srbije Zivorad Igic ocenio je u subotu predlog albanske strane o resavanju krize na jugu Srbije kao "ultimatum albanskih separatista i terorista i onih koji su nas bombardovali koji nikako ne treba prihvatiti, jer, koliko sutra, Presevo, Bujanovac i Medvedja bice i Raski okrug, Vojvodina i drugi krajevi Srbije". Igic smatra da bi prihvatanje tog predloga "bilo kapitulanstvo pred albanskim separatizmom i terorizmom". "I politickom laiku je jasno da se sve ovo dogadja pod patronatom medjunarodnih snaga i civilne misije svetske organizacije na Kosovu i Metohiji da bi od ove tri opstine Srbije napravili ono sto su napravili od Kosova i Metohije, ali bez Ujedinjenih nacija", rekao je Igic, prenosi Tanjug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: