DAN: TENZIJE U DOS-U SU KONSTRUKTIVNE I PROLAZNE

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2000.

14:33

Default images
Predstavnici Koalicije DAN slozili su se u sredu da su "tenzije" u Demokratskoj opoziciji Srbije "konstruktivne i prolazne" i da ih ne treba shvatati "dramaticno", jer nece dovesti do razlaza stranaka u okviru tog politickog bloka. Kako prenosi Beta, kopredsednik koalicije DAN Dusan Mihajlovic rekao je da ce sva bitna pitanja koja su u vezi sa buducom Vladom Srbije "biti usaglasena u okviru DOS-a", dodavsi da u tome ne vidi "nikakvu dramu". Potpredsednik Demokratske alternative Nada Kolundzija slozila se sa Mihajlovicem i dodala da ce DOS na izbore 23. decembra "izaci jedinstveno". Potpredsednik Demokratskog centra Stevan Lilic ocenio je da su "konstruktivne tenzije" u DOS-u "prirodna stvar u koaliciji sa toliko razlicitih politickih programa i ideologija". "Velika vecina stranaka nacelno se dogovorila oko toga da Djindjic bude mandatar, ali dogovor je konacan kada se donese na predsednistvu DOS-a", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: