MICUNOVIC: KOSTUNICA NOSILAC LISTE, DJINDJIC MANDATAR

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2000.

22:15

Default images
Nakon najnovijih uslovljavanja Demokratske stranke Srbije u pogledu zajednickog nastupa u okviru DOS-a na predstojecim republickim izborima, odnosno odluke glavnog odbora DSS da o buducem mandataru treba da odlucuje skupstina, u Beogradu je u nedelju doslo do sastanka Kostunice i dvojice lidera DOSa Dragoljuba Micunovica i Milana St.Protica. Kako je svetskom servisu Bi Bi Si-ja rekao Dragoljub Micunovic, dogovor je ipak na pomolu. "Milsim da cemo se do srede dogovoriti kako da to razumemo i da liste mogu da krenu, tako da sigurno na izbore izlazimo svi zajedno. Apsolutno je sigurno da ce lista biti pod imenom Vojislava Kostunice i da ce Djindjic biti mandatar. Ostace nesto diskusije oko sastava te vlade, ali to su sad usko tehnicka pitanja", rekao je Micunovic Bi-Bi-Si-ju, prenosi radio B92.

Micunovic je agenciji Beta rekao da se u ponedeljak na kratko sastao sa Kostunicom, ali da je zbog predsednikovih obaveza, sastanak odlozen za sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: