Kostićev advokat podneo prijavu

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.05.2004.

16:41

Default images

Advokat Miodraga Kostića, Vladimir Horovic, podneo je krivičnu prijavu protiv ovlašćenog službenog lica i NN naredbodavaca.

Za ova lica se smatra da su počinili zloupotrebu službenog položaja, odnosno zbog toga što Kostiću nije na zakonit način uručen poziv za informativni razgovor. “Takvim postupanjem MUP-a naneta je šteta Miodragu Kostiću i njegovoj kompaniji”, rekao je u izjavi za B92 Kostićev advokat Vladimir Horovic.

On kaže da su zbog takvog postupanja MUP-a, sačinjeni obaveštenje i prijava generalnom inspektroru policije Vladimiru Božoviću. Na podsećanje da je policija saopštila da nikakvih kompromisa sa Kostićem neće biti, Horovic kaže: “Poštovanje zakona i nema nikakve kompromise. Zbog toga je i podneta krivična prijava i zbog toga je podneta pritužba na rad MUP-a. Zato što se ne traže nikakvi kompromisi. Traži se samo postupanje po zakonu”.

Upitan da li je zakonita odluka Miodraga Kostića da se krije od policije, advokat Horovic je odgovorio: “To je odluka gospodina Kostića i advokati koji ga brane i ja lično, u svom postupanju nikada ne dajem takve savete, već samo predočavam kakve su pravne posledice jedne, druge ili treće odluke”, kazao je Horovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: