MITRIC: KOSTUNICA SE SVETI CRNOJ GORI

Izvor: B92

Utorak, 17.10.2000.

10:47

Default images
Sudija Ustavnog suda Crne Gore, akademik Blagota Mitric, ocenio je da je novi predsednik SRJ Vojislav Kostunica odlucio da za mandatara nove Savezne vlade odredi predstavnika Socijalisticke narodne partije Crne Gore da bi se osvetio vecinskoj Crnoj Gori, zbog bojkota saveznih izbora 24. septembra. Doskorasnji predsednik Ustavnog suda Crne Gore rekao je za "Vijesti" da insistiranje SNP da vodi saveznu drzavu, na osnovu samo 20 odsto crnogorskih glasova, "najbolje pokazuje koliko je ta partija za ocuvanje zajednicke drzave", prenosi FoNet. "Ako predsednik SRJ dodeli mandat gubitnickoj partiji, bice ocigledno da ne postupa po pravu, nego po politickoj osveti - kako je sam rekao - 'nekim demokratama u Crnoj Gori koji su mu okrenuli ledja'", rekao je akademik Mitric.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: