DHSS počinje kampanju za nezavisnost Srbije

Izvor: B92

Utorak, 02.12.2003.

14:01

Default images

Demohrišćanska stranka Srbije uz podršku partija nacionalnih manjina Rumuna, Vlaha i Bugara uskoro počinje predizbornu kampanju sa poznatom porukom da Srbija treba da bude nezavisna. Gostujući u "Kažiprstu" Radija B92, predsednik političkog saveta DHSS-a Milan St. Protić odgovara na pitanje, zbog čega bi nam u takvoj Srbiji bilo bolje: "Zato što je jasno da nijedan narod na svetu, nijedna sistem ne može da funkcioniše ukoliko nije uređen. Vidite na šta liči ta ustavna povelja, to nije nikakav ozbiljan dokumenat koji uređuje neke odnose. S druge strane, i to što je predviđeno poveljom nit’ se primenjuje nit’ se poštuje i, najzad, Srbija ima ozbiljnih nacionalnih interesa koje će najbolje zaštiti ukoliko ona sama preuzme odgovornost za to ".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: