DRASKOVIC: NECEMO POVUCI PREDSEDNICKOG KANDIDATA

Izvor: B92

Četvrtak, 17.08.2000.

15:13

Default images
Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic energicno je u cetvrtak odbacio mogucnost da ta partija povuce svog predsednickog kandidata Vojislava Mihailovica u zamenu za formiranje zajednickih lista za lokalne izbore sa Demokratskom opozicijom Srbije. "To su najobicnije gluposti. Zbog jednokruznog vecinskog sistema zajednicke liste cele opozicije bile su obavezne jedino na lokalnom nivou, a upravo su ih Vojislav Kostunica i Zoran Djindjic tamo zabranli", rekao je Draskovic u telefonskoj izjavi agenciji Beta. On je rekao da je odluka SPO da kandiduje Mihailovica za predsednika SRJ "konacna i neopoziva". Prema Draskovicevim recima, najbolje resenje je da se obojica predsednickih kandidata potrude da dobiju sto vise glasova i da, bude li drugog kruga, onaj koji dobije vise glasova bude podrzan od onog drugog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: