Utorak, 20.08.2019.

22:38

Tramp: Rusija bi trebalo da pristupi G7

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi bilo prikladno Rusiju uključiti u članstvo G7 grupe naprednih industrijalizovanih zemalja sveta.

Izvor: Tanjug

Tramp: Rusija bi trebalo da pristupi G7
EPA-EFE/ Chris Kleponis

U obraćanju novinarima u Beloj kući, Tramp je rekao da je njegov demokratski prethodnik, Barak Obama, hteo da Rusija napusti nekadašnju G8, prenosi Rojters.

"Ali mislim da je mnogo primerenije imati Rusiju. To bi trebalo da bude G8 jer mnoge stvari, o kojima razgovaramo, imaju veze sa Rusijom", rekao je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

19 h

Podeli: