Subota, 10.02.2024.

19:36

Ovo je mesto gde je mladić u Sjenici ubijen, nakon čega je njegovo telo bačeno u bunar FOTO

Potraga za nestalim Nusretom Destovićem završila se tragično, jer su vatrogasci iz bunara izvukli njegovo telo, čime su najcrnje slutnje potvrđene.

Izvor: RINA

Ovo je mesto gde je mladić u Sjenici ubijen, nakon čega je njegovo telo bačeno u bunar FOTO
Foto: RINA

Prema prvim informacijama sa terena, mladić je prvo pretučen usled čega je preminuo, a kasnije bačen u bunar. Za ovo delo sumnja se da ga je učinio Nusretov rođak koji je u bekstvu.

"Do nas dolaze mnoge priče, a šta je istina znaju samo oni. Mi smo čuli da se sa svojim rodjakom posvadjao kod pumpe, jer mu Nusret bio u ljubavnoj vezi sa njegovom ženom. Nakon verbalne svadje, usledio je fizički obračun gde je Nusreta izudarao motkom te je on preminuo. Potom je, kako se pretpostavlja, telo ubacio u auto, odvezao do sela i bacio u bunar. Sumnja se da je pocinilac već pobegao u Nemačku. Žena je na saslušanju u policiji", kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu gde je došlo do fizičkog obračuna na pumpi u selu Karajukića bunari, i dalje su vidljivi tragovi krvi koja po svemu sudeći pripada nesrećnom Nusretu.
Foto: RINA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: