Vulin: Još ima prostora da neko otkupi Tanjug

Ministar za rad Aleksandar Vulin veruje da još ima prostora da neko otkupi Novinsku agenciju Tanjug, te da bi on lično voleo da Agencija nastavi da funkcioniše.

Izvor: Tanjug
Podeli

"Na žalost, za sada nije bilo interesenata", rekao je Vulin i dodao da je vlada odluku o pravnim posledicama prestanka rada JP Novinska agencija Tanjug donela po zakonu po kome je istekao rok za privatizaciju. Preduzeća koja, kako je rekao, nisu privatizovana mora da se rešavaju na ovaj način.

"Još ima prostora da neko otkupi Tanjug, postoji mogućnost da se neko pojavi. Ono što je do nas mi smo uradili. Mi smo obezbedili da postoji pravedan i fer odnos prema radnicima, da se nikome ne ostane dužan", naglasio je Vulin.

Govoreći o otpremninama, Vulin je rekao da će biti sve po zakonu kao i za ostale radnike i da tu nema nikakve razlike, bilo da je reč o Tanjugu ili bilo kom drugom od 534 preduzeća.

"Svi insistiraju da se država povlači iz medija. Evo država se povlači iz medija, ali nemojmo onda sada očekivati da država ipak ostane u nekom mediju", istakao je Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 173 idi na stranu