Petak, 04.11.2022.

19:40

Vučić uputio snažnu podršku srpskom policajcu Nenadu Đuriću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je snažnu podršku srpskom policajcu Nenadu Đuriću.

Izvor: Novosti

Vučić uputio snažnu podršku srpskom policajcu Nenadu Đuriću
Foto: Profimedia

Policajac Nenad Đurić koga je Aljbin Kurti suspendovao sa mesta komandanta Regionalnog direktorata policije Sever, otkrio je danas da je najveću podršku uz svoj narod, prijatelje, porodicu i kolege, dobio i od predsednika Aleksandra Vučića, prenose mediji.

"Želim da se zahvalim svima koji mi daju podršku, mojoj porodici, kolegama i prijateljima, mojoj državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. I to mi daje snagu da sve ovo izdržim", rekao je Đurić medijima.

Vučić je danas pozvao Đurića da mu pruži ohrabrenje i podršku i preneo mu je jasnu poruku da je država Srbija uz njega, prenose mediji.

"Vama se danas diči svaki čestiti Srbin i država Srbija će biti uz vas, budite sigurni da niste sami", preneo je Vučić Đuriću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: