Subota, 01.06.2019.

21:45

"Tači je izgubio kompas"

Lider opozicionog Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa izjavio je da je ideja predsednika privremenih institucija u Prištini Hašima Tačija - neprihvatljiva .

Izvor: Tanjug

Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Mustafa je izjavio da je neprihvatljiva ideja Hašima Tačija o ujedinjenju Kosova sa Albanijom i tzv. Preševskom dolinom na jugu centralne Srbije.

"Tači je izgubio kompas", ocenio je Mustafa za portal Ekonomija onlajn, navodeći da je obaveza Tačija da "brani ustav, suverenitet i teritorijalni integritet".

Mustafa smatra i da je Tači odlučio da odustane od ideje razmene teritorija sa Beogradom kad je shvatio da za to nema podršku ni na Kosovu, ni u inostranstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: