"To je novi šamar Srbiji"

Demokratski front najoštrije je osudio doniranje vakcina "kosovskim bezbednosnim snagama" i poručuju da je to "novi šamar srpskom narodu i Srbiji".

Izvor: Tanjug

Sreda, 23.06.2021.

11:07

Mehaniq/Depositphotos

Prema njihovoj oceni, to je dokaz da se crnogorski premijer Zdravko Krivokapić, uz podršku Alekse Bečića i DPS, nalazi u "seriji antisrpskih poteza".

U saopštenju Demokratskog fronta se navodi da "ova donacija vakcina nije nimalo slučajna" i da dolazi u trenutku kada se iz samog vrha crnogorske vlasti, od Đukanovića, Krivokapića i Bečića, iz dana u dan vodi najprljavija kampanja protiv Srbije i srpskog naroda.

"Podsećamo, takođe, da su Krivokapić i Bečić poslednjih meseci više od deset puta priznali lažnu državu Kosovo", poručuju iz DF-a.

Ističu da oni koji su pobedili DPS 30. avgusta sigurno nisu ni sanjali da će Krivokapić i Bečić ovako blisko sarađivati sa predstavnicima Kosova.

"Ne sme se zaboraviti ni ona čestitka predsedniku Skupštine Kosova koju je Bečić pokušao da 'prošvercuje' van očiju javnosti u CG. Izgleda da nema kraja ovom bestidnom ponašanju ljudi koji su na ove pozicije došli najviše zahvaljujući srpskom narodu. Svakodnevno se potvrdjuju stavovi DF da Krivokapić ne želi diskontinuitet sa politikom Mila Đukanovića i na taj način je zabio nož u leđa onima koji su 30. avgusta glasali za oslobađanje od tridesetogodišnje diktature i za promene u politici koja je ponizila Crnu Goru", navodi se u saopštenju DF-a, preneo je portal RTCG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: