Broj žrtava sa žurke povodom Noći veštica u Kaliforniji porastao na pet

Broj žrtava napada na žurci povodom Noći veštica u Kaliforniji porastao je na pet nakon što je devetnaestogodišnja Ošiana Tompkins preminula u bolnici.

Izvor: B92

Subota, 02.11.2019.

09:26

Broj žrtava sa žurke povodom Noći veštica u Kaliforniji porastao na pet
Ilustracija: Depositphotos/vilevi

Policija je ranije identifikovala ostale žrtve - Tion Farli (22), Omar Tejlor (24), Rejmon Hil (23) i Džejvin Kaunti (29). Policija je saopštila da je pronašla dva pištolja na mestu zločina, ali još uvek niko nije uhapšen. Nije poznat ni motiv napada.

Žena koja je iznajmila kuću u kojoj je bila žurka rekla je vlasniku kuće da ona i njena porodica beže od požara.

Novinska agencija Asošiejted pres prenosi iz anonimnih izvora da je, kako bi uverila vlasnika da neće praviti žurku, rekla da članovi njene porodice imaju astmu i da joj treba prostor na svežem vazduhu.

Šumski požari danima bukte u okrugu Sonoma oko 90 kilometara severno od grada Orinde gde se dogodilo ubistvo, a desetine hiljada stanovnika moralo je da se evakuiše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: