"Ja sam Davor, otac likvidiranog sina, ubice znam"

Nakon saslušanja u Okružnom tužilaštvu Banjaluke Davor Dragičević pušten na slobodu jer je utvrđeno da ne postoje razlozi za zadržavanje i određivanje pritvora.

Izvor: B92

Sreda, 26.12.2018.

11:08

Foto: Tanjug/AP/Radivoje Pavièiæ

Dragičević je po izlasku iz Tužilšatvu najavio da će protiv svih koji su učestvovali u hapšenju podneti krivične prijave.

"Davidovu majku Suzanu sam vozio kod doktora, ganjali su me po mom gradu. Noć pre sam znao šta mi se sprema. Protiv svih koji su učestvovali u tome ću podneti krivične prijave. Ja ću biti na trgu u 18 sati i ne pada mi na pamet da dete prepustim zločincima i ubicima. Moj David će dobiti pravdu i svi će u ovoj državi dobiti pravdu. Ne mogu mi ništa ni za milion godina. Trg je javna površina, ovo je moja država, ja idem kod svog deteta i nemam kome šta prijavljivati“, poručio je Dragičević uzvikujući pre toga „Pravda za Davida“.

Njegov advokat Ifet Feraget je kazao da nisu postojali ni razlozi za njegovo hapšenje.

"Nije znao za poziv niti mu je on bio uručen, smatram da se radi o zloupotrebi ovlašćenja. Video je policijsku patrolu, ali oni nisu pokazali da mu žele uručiti poziv", kazao je Feraget.

Dragičević je potom objavio na Tviteru svoju fotografiju uz tekst: "Ja sam Davor Dragičević, najponosniji otac likvidiranog sina. Saučesnike i ubice mog deteta znam".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: