BG: Aca Lukas peva na gradskoj proslavi Nove godine

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nastupaće na ovogodišnjoj gradskoj proslavi Nove godine u Beogradu, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.10.2017.

21:57

BG: Aca Lukas peva na gradskoj proslavi Nove godine
Foto: Thinkstock

Prema našim saznanjima, pregovori sa pevačem o novogodišnjem nastupu u prestonici su u toku.

Zasad nije poznata tačna lokacija na kojoj će Beograđani i posetioci proslaviti Novu godinu, ali ranijih godina koncerti su u novogodišnjoj noći najčešće organizovani na Trgu Republike ili ispred zgrade Skupštine Srbije.

Beograđani su 2017. godinu dočekali na Trgu Nikole Pašića uz Plavi orkestar i Bajagu i "Instruktore". Doček je bio organizovan i na Novom Beogradu gde se nekoliko hiljada ljudi zabavljalo uz Vlada Georgieva i "Prljavog inspektora Blažu i Kljunove", dok je u Zemunu organizovan nastup YU grupe

Godinu dana ranije, za doček 2016. godine, Stiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupali su ispred Skupštine u Beogradu.

Podsetimo, Aca Lukas je nedavno bio u žiži javnosti zbog nasilja u porodici kada ga je bivša supruga Sonja Vuksanović prijavila za fizički napad.

On je “delimično priznao” da se napad dogodio i naveo da je suprugu šutnuo nogom u butinu i udario rukom u potiljak.

Tužilaštvo mu je ponudilo sporazumno priznanje dela, što je on prihvatio i potpisao, uz zatvorsku kaznu od tri godine, uslovno na deset meseci.

Takođe, presudom, koja je pravosnažna, Vuksanoviću je izrečena mera zabrane prilaska Sonji Vuksanović u trajanju od 18 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: